WAAROM AUTOHAUS MEURES?

Wij zijn dé Opel-dealer in de Duits-Nederlandse grensregio.

Of het nu gaat om garantiewerkzaamheden aan uw nieuwe Corsa, een beurt voor uw 5 jaar oude Astra of een reparatie aan uw 20 jaar oude Omega. Laat niet aan uw Opel sleutelen zonder eerst bij ons nagevraagd te hebben!

Meer dan 6000 Nederlandse klanten leveren het bewijs! Daarom is onze vestiging in Selfkant gespecialiseerd in de behoeften van de Nederlandse Opel-rijder.

 • ONDERHOUD

  Onderhoudsbeurten volgens voorschrift van de fabrikant Opel met behoud van de Opel-garantie. Ook bij Nederlandse voertuigen profiteert u van lage kosten voor onderhoudsbeurten dankzij lage uurtarieven en lage prijzen voor onderdelen.

  INFO OVER ONS NIEUWE ONDERHOUDSPROGRAMMA SPAR DEPOT

 • GARANTIE

  Wij bieden snelle, professionele en betrouwbare garantiewerkzaamheden voor uw Nederlandse Opel.

  AFSPRAAK MAKEN

 • REPARATIE

  Profiteer van sensationeel lage prijzen door lage uurtarieven en lage prijzen voor onderdelen. Is uw auto ouder dan 5 jaar? Neem dan zeker hier eens een kijkje. 50 jaar Opel-ervaring, eersteklas geschoolde medewerkers en de nieuwste diagnosetechniek wachten op u.

  VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Deze website maakt gebruik van cookies om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te gaan. Meer info

OK