Selfkant

Suestrastra├če 63
52538 Selfkant

Terug naar alle locaties

AUTOHAUS MEURES SELFKANT

Autohaus Meures Selfkant vormt het begin van de firma Meures. Het in 1958 opgerichte bedrijf heeft hier in 1963 een moderne Opel-garage geopend. Nadat de vraag vanuit Nederlandse klanten steeds verder toenam, werd de serviceafdeling van Autohaus Meures Selfkant in 2014 speciaal op de behoeften van Nederlandse Opel-rijders afgestemd. De vestiging is verkoop-/ en servicepartner van Adam Opel AG.
De vestiging in Selfkant is bij de meeste Nederlandse autorijders bekend door ons Shell Tankstation, dat eveneens tot Autohaus Meures behoort. Ruim 500 Nederlandse autorijders bezoeken iedere dag ons tankstation.

Opel Meures is besparen!

Voortaan besparen Nederlandse Opel-rijders niet alleen bij het tanken, maar ook bij alle servicewerkzaamheden rondom hun Opel. De Selfkant ligt in de directe nabijheid van veel grote plaatsen zoals Sittard, Susteren, Geleen, Born, Heerlen, Kerkrade of Brunssum en is dan ook met de auto binnen enkele minuten bereikbaar.
Kom langs en laat u door een zeer hoge kwaliteit tegen attractieve prijzen verleiden.

  • selfkant
  • geilenkirchen
  • selfkant

Deze website maakt gebruik van cookies om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te gaan. Meer info

OK