Header Shadow

OPEL SERVICE WINTERFIT VANAAF 19,90 €*

De winter vergt veel van uw auto. Vooral het koelsysteem en de startaccu worden door de lage temperaturen extreem op de proef gesteld. De rubberen kap- en deurafdichtingen vriezen makkelijk vast, en het strooizout bevordert in hoge mate de vorming van roest, in het bijzonder aan de bodem van de auto. Met de Opel Service winterfit-aanbiedingen kunt u het koude jaargetijde echter met een gerust hart tegemoetzien. Profiteer nu van onze voordelige prijzen!

Alles gecheckt

Zodat u altijd mobiel de winter doorkomt, moeten de volgende punten duidelijk zijn: heeft de koelvloeistof van uw Opel voldoende antivries? Functioneert het koelsysteem vlekkeloos? Uw Opel Meures team test bij de Opel winter-check in totaal 14 punten. Op de gecontroleerde onderdelen van het koelsysteem geeft hij u tot zes maanden extra garantie.*

Winter-check met garantiecertificaat voor het koelsysteem slechts 19,90 €*
Is de toestand van de startaccu dusdanig dat de motor ook na ijskoude nachten altijd start? Ook de accu wordt gecontroleerd en Opel Meures geeft u tot zes maanden garantie.*

Garantiecertificaat voor startaccu slechts 9,90 €*
Alleen in combinatie met de winter-check.

Alles beschermd

Strooizout, gruis en split kunnen uw auto in de winter sterk aantasten. Met een optimale corrosiebescherming kunt u dure gevolgen voorkomen en zorgen voor het behoud van de waarde van uw Opel. Opel Meures gebruikt daarvoor de nieuwste generatie corrosie-beschermings-was, zodat uw auto optimaal beschermd is.

Het Opel winter-onderhoudsprogramma

Onderhoud van kap- en deurafdichtingen en bescherming van de bodem
Optioneel kunt u aanvullend ook een holle ruimte verzegeling laten uitvoeren.

Meer informatie verkrijgt u bij Opel Meures in Duitsland – maak vandaag nog een afspraak!


NU EEN AFSPRAAK MAKEN

* Opel Winter-Garantie: garantiecertificaat voor het koelsysteem – optioneel met garantiecertificaat voor de startaccu – overeenkomstig de certificaatvoorwaarden. Duur tot zes maanden, maximaal geldig tot 31-03-2017. De aanbieding is geldig tot 28-02-2018.
Adviesprijs van Adam Opel GmbH.